HABITATGES

Rehabilitació d'una masia en sòl Rústic Rehabilitació d'una masia en sòl Rústic reforma casa a Platja d'Aro
Category
HABITATGES, reformes
About This Project

A Ailor Girona, empresa de reformes de Girona l’objectiu d’una reforma constructiva és convertir una casa en una llar, en espais amplis ,agradables i renovats. A partir d’ un projecte d’ interiorisme adaptat a les necessitats, tendències, prioritats i funcionalitat del nostre client. Un projecte on poden conviure interior i exterior, aprofitant l’ espai existent i traient el millor del mateix.
Una reforma integral de tota la casa, una cuina, un bany, un exterior o un annexa, és la coordinació d’espais enllaçats en si mateixos on seguint un model d’ arquitectura, aportem la tècnica de projectar millores i sensacions.–

A Ailor ens ocupem de tot, amb equip tècnic , realitzem el projecte i si cal el presentem per a la sol·licitud de permisos. I amb industrials propis i molt professionals, coordinem tota l’obra i la reforma, sense que el client s’hagi de preocupar. Entrega del projecte, claus en mà.

Canvi d’instal·lacions, obertures i tancaments, acabats amb materials d’interiors, disseny d’exteriors, pintura, reformes integrals amb pressupost tancat.