LOCALS COMERCIALS

Rehabilitació de local comercial
Category
LOCALS COMERCIALS, reformes
About This Project

La reforma d’un local comercial,despatx o negoci és el reflex del que es vol mostrar, el disseny, distribució i els acabats d’una botiga, local o espai d’atenció determina l’entrada de clients. És important que se sentin bé i sobretot el retorn. Amb les reformes que realitzem a Ailor Girona, ens interessem pel sector, les seves necessitats i funcions per a poder aconseguir un espai de treball còmode, atractiu, eficient i rendible. Un projecte de reforma per fases o bé integral, a la mida de cada client i que esdevingui un reclam i un valor afegit.

A Ailor, empresa de reformes Girona, especialitzats en projectes, estudiem la distribució de les zones que requereix el tipus de negoci i es té en compte l’ aprofitament màxim de l’ espai així com les àrees “calentes i fredes” del local per a la optimització de les vendes i els espais de treball.

La confiança dels clients ens dóna ales per a crear espais nous, confortables i agradables per a la feina diària i per a oferir sensacions de benestar dels que els visiten.