Serveis

ServeisServeis

TERRASSES CLAUS EN MÀ

Si el client busca no preocupar-se de la seva terrassa, oferim solucions globals, de cobertura solar, tarimes de fusta, jardineres, para-vents i mobiliari. Realitzant un acurat estudi i un projecte, basant-nos el que busca el client, i treballant amb un equip propi de professionals, creem espais, atractius i funcionals, ocupant-nos de tot: Disseny, producte, muntatge i obra.

Demanar informació

TRAMITACIÓ DE PERMISOS

Ens ocupem de gestionar amb els ajuntaments de cada població la tramitació de permisos necessaris per a poder realitzar la implantació de la terrassa adaptant-nos a les normatives de cada consistori.

Demanar informació
TRAMITACIÓ DE PERMISOS terrasses

OBRA CIVIL

Amb equip d’industrials propi, paleteria, lampisteria i tècnics, desenvolupament i implantem l’obra necessària per al muntatge d’una terrassa i el funcionament de la cobertura solar.

Demanar informació

DISSENY INTERIORISME

En un afany de donar respostes als nostres clients, hem creat un equip de professionals tècnics propi per a poder desenvolupar projectes i posar-los a l’abast del nostre client. Donem vida a l’espai exterior. Creem comoditat, funcionalitat i disseny, oferim solucions de cobertura solar per a espais exteriors, per tal de maximitzar el rendiment de negocis de restauració, hoteleria, càmpings, oci i zones lúdiques.

Demanar informació
disseny i interiorisme

PROJECTES 3D

Realitzem projectes d’implantació de terrasses, perquè el nostre client pugui veure l’efecte visual del seu espai abans de realitzar la implantació. Estudiem el disseny i la funcionalitat dels espais per a poder realitzar projectes atractius, tenint en compte el millor que ofereix cada emplaçament.

Demanar informació